Кокеза предводио делагацију ФСС у Сремској Митровици

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Делегација Фудбалског савеза Србије (ФС С), на челу с председником Славишом Кокезом, посетила је данас Сремску Митровицу, где је поклонила опрему локалним клубовима, а уједно договорила и сарадњу на основу које ће до краја године поклонити граду један терен с вештачком травом.
kokeza, tanjug
Фото: Tanjug/ T. Valič, arhiva

Уз Кокезу у делегацији ФС С-а били су потпредседник Марко Пантелић и генерални секретар Јован Шурбатовић, а у градској Скупштини дочекали су их министар у Влади Србије Бранислав Недимовић, градоначелник Владимир Санадер, председник ФС Војводине Драган Симовић и представници свих клубова који су добили вредну опрему.

"Веома ми је драго што смо у склопу велике акције помоћи клубовима посетили Сремску Митровицу, град у коме се увек осећам пријатно. Уручили смо опрему фудбалским клубовима из општинских, зонских и српских лига, али смо искористили прилику да обавимо разговоре са градоначелником Санадером и министром Недимовићем. Радује ме информација да ће градске власти још јаче и снажније стати иза ФК Раднички, уз помоћ одређених приватних компанија које су нашле интерес да улажу у фудбал", рекао је Кокеза.

У том случају, наводи Кокеза, Фудбалски савез Србије ће такође пружити подршку и до краја ове године поклонити терен са вештачком травом.

"Услови које смо видели овде у Сремској Митровици охрабрују и уливају наду да ће Раднички врло брзо постати стабилан члан Прве лиге Србије, а искрено се надам да ће својим резултатима и са новим стадионом једног дана заслужити и пласман у елитни ранг српског фудбала", поручио је Кокеза.

Фудбалски савез Србије до сада је донирао опрему за око 2.000 клубова, а акцију ће наставити и наредних дана.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести