Коларов: Португалија није само Роналдо

СТАРА ПАЗОВА: Капитен репрезентације Србије Александар Коларов каже да Португалија не може да се гледа само кроз једног од најбољих фудбалера света Кристијана Роналда, већ да има још добрих играча као што је Бернардо Силва из Манчестер Ситија.
kolarov, tanjug dimitrije goll
Фото: Aleksandar Kolarov, foto: Tanjug (Dimitrije Goll)

Коларов је оценио Португалце као једну од најквалитетнијих селекција у Европи, чак и надограђену у односу на титулу шампиона "Старог континента" у Француској пре три године.

"Поред Роналда, који доноси велики квалитет, имају још незгодних играча, као што је Бернардо Силва. Не можемо само на Роналда да се фокусирамо. Доста њих су претња", рекао је Коларов на конференцији за новинаре у Старој Пазови.

Он је додао да утакмица против Португалије у Београду долази у добром тренутку.

"Јако битна утакмица је пред нама, са новим селектором и то је можда добро. Са добрим резултатом направили бисмо добар замајац. Требаће нам и мало среће", поручио је он, уз напомену да се атмосфера гради победама, као и да повређених играча нема, а могући убређени га не занимају.

Искусни дефазивац сматра и да су Црвена звезда и Партизана уласцима у Лигу шампиона, односно Лигу Европе, направили добру увертиру.

"Феноменална је ствар њихов резултат. Многи битно за њих, али и фудбал генерално код нас. Пажња дела Европе усмерила се на нас. Надам се да ћемо имати делић атмосфере коју имају два наша највеца клуба", закључио је Коларов, подсећајући да је задовољан у Роми и да ће причати о новом уговору када дође време, иако му истиче следећег лета.

Србија у суботу чека Португалце на стадиону "Рајко Митић", а три дана касније гостује Луксембургу.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести