КОЛАРОВ ВИЂЕН У ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ - као Бувачев помоћник

Барак Бахар и поред многобројних спекулација за сада остаје на клупи Црвене звезде.
1
Фото: Youtube Printscreen

Међутим, у круговима око Маракане помиње се да Жељко Бувач већ дуго фигурира као нови тренер, мада никада у каријери није радио као шеф стручног штаба. До те мере се приче подгрејавају да је већ, наводно, формиран и део стручног штаба. А према тим информацињама један од помоћника некадашњег селектора Републике Српске требало би да буде Александар Коларов.

Дуго је у јесени каријери један од најбољих левих бекова важио за потенцијално појачање Црвене звезде. Бивши капитен Србије је неколико пута састанчио са Звезданом Терзићем, као и саиграчем из репрезентације Дејаном Станковићем. Чак су склопили прелиминарни договор да се Коларов прикључи Црвеној звезди у летњем прелазном року 2021. године... На крају од посла није било ништа, пошто је Александар Коларов решио да одради уговор са Интером до краја, потом и стави тачку на каријеру

По завршетку каријере Александар Коларов је постао директор Пизе. Кратко се задржао на тој функцији. И последњих година одржавао је контакт са људима из спортског сектора и топ менадђемнта српског шампиона. Био је недавно у Манчестеру, где је пре сусрета на Етихаду гледао и утакмицу Звездиних омладинаца. Много времена проводи у Београду, пре неколико дана био је на вечери са некадашњим пријатељима из репрезентације Луковићем, Кузмановићем, бившим словеначким репрезентативцем Самиром Хандановићем. Био је ту и Немања Видић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести