Колин Руни: Вејн никада не износи смеће из куће

Колин Руни, супруга планетарно популарног фудбалера Вејна Рунија, открила је, без пуно улепшавања, како у ствари изгледа живот са спортском звездом.
runi vejn /EPA
Фото: EPA/STR

Док се на енглеском стадиону Вембли играла почетна утакмица сезоне између Челсија и Арсенала, Колин је изгледа било занимљивије да разговара с медијима, него по ко зна који пут да прати спорт који јој је, признаје, досадан.

Открила је тада какав је Руни отац, супруг, али и животни партнер, ком је опростила и многе љубавне афере и преваре с проституткама.

- Он уопште не помаже око послова у кући. Никада не износи смеће из куће, све оставља прљаво иза себе. Једноставно се никада не могу ослонити на њега - препричавала је Колин, већ девет година у браку с једним од најплаћенијих енглеских фудбалера.

- Заборавља да учини нешто за мене иако га замолим. Ако му кажем да на путу до тренинга однесе писмо у пошту, ја ћу то исто писмо пронаћи у ауту или његовој торби недељама касније - пожалила се Колин.

Иако наизглед живе идиличан живот у великом богатству, уз честа путовања широм света, чини се да је све далеко од савршенства.

Вејн није идеалан супруг, али ни отац. Наиме, његова супруга ради већину послова у кући, али и бригу око деце обавља сама, уз повремену помоћ свекрве, Вејнове мајке Колет.

- Он ме често насмејава па постоје многе ствари за које он сматра да се могу решити шалом, а ја мислим супротно. Покушавам да га контролишем и држим ред у кући. Кад нешто није у реду, одмах му кажем. Вејн је духовит и има изврстан смисао за хумор и много људи не познаје ту његову страну, а мислим и да је не могу схватити - објаснила је 31-годишњакиња која с бившим капитеном енглеске репрезентације има троје деце.

Седмогодишњи син Кај већ је наследио татин таленат, па га мајка свакодневно, после школе, вози на тренинге. С трибина га најчешће бодре два млађа брата, четворогодишњи Клеј и једногодишњи Кит, и мајка Колин, док је тати до даљњег забрањен долазак на синове тренинге.

Наиме, кад Руни дође на синовљеве утакмице, све пада у други план, због чега се мали Кај јако наљутио.

- Једног дана Вејн је дошао на утакмицу и све време провео фотографишући се са децом и родитељима. На крају се Кај наљутио јер га није ни видео како игра. Тада сам забранила супругу да долази на будуће сусрете јер се наш син јако узруја - препричала је Колин.

Иако се пожалила на све мане свога супруга, изгледа да јој пуних 15 година заједничког живота нису успеле толико засметати да размисли о евентуалном разводу.

 Припремила: Наташа Мирковић

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести