Комплетиран и Стручни штаб Кабела

Иза новог прволигаша Кабела су три недеље рада, а по речима стратега Зорана Васи­љевића пред стручним штабом и играчима је најтежи период на стицању физичке спреме, а крајем недеље почињу са одигравањем припремних утакмица.
Kabel-Bratstvo/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Фудбалери Кабела често били пред голом Братства

- Предходни период успешно смо прошли уз мале проблеме нормалне за овај период. Највећи  нам задаје неугодна повреда пете једног од најбољих играча и стрелца Зорана Караћа који ће по првим предвиђањима ван строја бити неколико дана  а очекује га и детаљни лекарски преглед који ће дати праву слику. Свима је добро дошла ова промена времена обзиром да нас очекује максимално повећање интензитета рада а за викенд и прва званична провера са трећелигашем Радничким у Зрењанину - каже Ва­сиљевић.

Играчки кадар полако се комплетира.

- Ново право појачање је спољни леви Ненад Кочовић (Инђија) који иза себе има доста  суперлигашког и прволигашког искуства, а управа је у преговорима са још тројицом искусних играча уз постјећи и новајлије добар материјал за искушења која нас очекују у

првенству - објашњава Васиљевић.

У ходу је комплетиран стручни штаб.

- Пласманом у виши ранг како код играчког кадра тако је и у стручном штабу дошло до промена. У сарадњи са Факултетом за Физичку културу и спорт за кондицију је задужен Владимир Котрљановић и већ у овој фази евидентан је помак. С голманима ради Бошко Кнежевић,  асистент стручном штабу је доктор професор Мирослав Смајић  одличан тим способан да уз агилну управу, и квалитетан играчки кадар удовољи свим жељама и амбицијама  - стакао је на крају Зоран Васиљевић.

М. По.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести