Косановић: Чукарички јак, али нама игра само победа

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је да ће екипа учинити све да победи Чукарички и остане у трци за излазак на европску сцену.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Бодови су потребни и нама и њима, тако да очекујем да ће обе екипе ући чврсто и расположено у овај дуел са највећим жељама да освоје три бода. Ми имамо амбицију, знам да и Чукарички овде долази мотивисан и пред нама је једна добра утакмица. Свесни смо да овај сусрет носи и одређени притисак по питању коначног пласмана, јер би нас евентуални пораз знатно удаљио од жељеног циља, али ми смо мирни и фокусирани. Раднички мора да нађе снаге и да одигра боље него што је до сада играо против екипа из горњег дела табеле", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Он је истакао да екипу Чукаричког одлично познаје.

"Ако будемо концентрисани и ако будемо испољили такмичарски карактер, сматрам да овај меч може да се заврши повољно по нас. Атмосфера у екипи је одлична, већ у среду нас чека слична утакмица против Војводине и мислим да је добро што нам ова два меча долазе баш у овом тренутку. Екипу Чукаричког добро познајем. Поседују озбиљан квалитет у свакој линији тима, али они мене немају са чим да изненаде. Играмо код куће и чврсто верујемо да ћемо се радовати након последњег судијског звиждука", поручио је Косановић.

Утакмица 22. кола Суперлиге између Радничког и Чукаричког игра се сутра од 16 сати на нишком "Чаиру".

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести