Косановић: После "седмице" у Нишу ће ме вечно памтити

ИВАЊИЦА: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић био је веома задовољан после победе против Јавора у Ивањици (7:0), али и жесток у коментару сусрета.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Драго ми је због ове победе и што сам се као тренер уписао у историју Радничког. Сада сам сигуран да ће ме у Нишу вечно памтити. Играли смо како треба. Чврсто, снажно и храбро. Ставили смо брзо ствари под контролу и онда искористили све слабости које је Јавор испољио. Прва два гола смо дали на време и то је отворило утакмицу. На полувремену смо се договорили да појуримо 3:0 и затворимо меч, а када смо то урадили, договорили смо се да не стајемо и да играмо јако до краја, што смо и учинили", изјавио је Косановић.

Како је навео, оно што га највише радује јесте да је екипа држала исти ритам свих 90 минута.

"Оно што није било лепо је изјава мог колеге из Јавора Бонџулића, који ме увредио рекавши да ја средом лепо објашњавам ко је крив за слабе резултате српских клубова у Европи, а онда ми суботом одговара када се те слабости појаве на нашим утакмицама. Он је вероватно незадовољан због поништеног гола Јавору код 0:0, али био је чист фаул. После тога смо вређани са трибина, а он је подлегао суду публике. Боље би му било да научи нешто и да води екипу другачије, а не да дозволи да му екипа код куће прими седам голова, а могла је да прими 12", рекао је Косановић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести