Косановић пред Инђију: Циљ је само победа, да вратимо мир

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић, пред меч 9. кола Суперлиге против Инђије, истакао је да је циљ победа у том сусрету.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Чека нас веома важна утакмица против тима који је у досадашњем делу првенства показао да зна да игра фудбал. Њихови резултати су далеко слабији од приказане игре и то нас неће заварати. Нама је ова утакмица јако важна после два везана пораза од Чукарицког и Војводине. Ово је моменат када морамо да се боримо за сваки бод, јер су нам бодови и више него потребни, тако да у Инђију одлазимо са таквим жељама и расположењем. На том терену нама ништа неће бити лако, али морамо да се стегнемо да одрадимо максимално одговорно", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Косановић је истакао да тим напређуе упркос потешкоћама из претходног периода.

"У сваком случају ми у Инђију идемо само са једном циљем, а то је победа која ће нам вратити мир пред мечеве против Будућности из Добановаца у Купу и против Партизана у првенству, којим ћемо заокружити овај неугодан циклус".

Шеф стручног штаба нишког тима потом се осврнуо на кадровску ситуацију у свом тиму.

"Лазар Ðордевић се опоравио и бице у конкуренцији за стартну поставу. Тројица новајлија Ребин Сулака, Душан Пантелић и Немања Николић се из дана у дан све боље уклапају у екипу и то је веома битно за нас. Повређени су нам Саша Стојановић, Стефан Ðордевић и Риота Нома, а због црвеног картона неце играти ни Стефан Михајловић. Могу да кажем да ће против Инђије играти сличан састав као са Војводином", закључио је Косановић.

Меч између Радничког и Инђије игра се сутра од 16 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести