Косановић: Против Радника да наставимо серију победа

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је да у 14. колу Суперлиге против Радника очекује наставак серије и пету победу у низу, четврту у првенству.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Неће бити лако, али било би сјајно да ову серију мечева у ритму субота-среда завршимо са стопостотним учинком. Након тога нас чекају два неугодна гостовања против ТСЦ-а и Пролетера и било би одлично да их дочекамо са озбиљном серијом победа. Нама су бодови неопходни у борби за место у врху табеле и даћемо све од себе да их укњижимо. Радник свакако неће доћи овде без жеље да се такмичи, докаже и направи изненађење. Ми смо тога свесни и зато морамо да се добро спремимо и да будемо још бољи него на претходне четири утакмице", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Према његовим речима, тим расте из кола у коло, стабилнији је, али уочава неке моменте који морају да се "очисте“, али и неке нове добре које морају да се понављају.

"Дефинитивно смо на добром путу. Још једном понављам да нам је победа неопходна и ја сам убеђен да ће моји момци истрајати и доћи до ње у дуелу са Радником. Они овде долазе после пораза од Звезде са 5:0, свакако да нису у доброј ситуацији, али то не мора ништа да значи. Ми морамо да свој посао одрадимо максимално и само тако ћемо доћи до успеха", истакао је Косановић.

Утакмица између Радничког и Радника игра се 30. октобра од 15.30 сати на Чаиру.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести