Ковачевић: Србија може да победи Португал и Украјину

ДАБЛИН: Спортски директор Фудбалског савеза Србије (ФСС) Дарко Ковачевић изјавио је да је група у квалификацијама за ЕУРО 2020. уједначена и да српски тим има квалитет да победи и Португалију и Украјину.
fudbaleri srbije2, fss
Фото: ФСС

"Имамо солидну групу, рекао бих уједначену када се ради о прве три селекције. Можда је Португалија фаворит на папиру, али исто тако сматрам да можемо да победимо и Португалију и Украјину и да се квалификујемо на Европско првенство. Важно је да у сваки меч уђемо максимално озбиљно, јер имамо квалитет да остваримо циљ", рекао је Ковачевић за сајт ФСС.

Селектор Младен Крстајић констатовао је да у ФСС ногу да буду задовољни.

"Група можда није толико атрактивна, али свакако је добра, јака и неизвесна. Португалија као носилац групе и актуелни првак Европе, односно Украјина и ми, селекције су које ће се борити за два места које воде на ЕУРО"

Капитен Александар Коларов такође је задовољан жребом.

"Португалија је актуелни првак Европе,Украјина и ми жељни доброг резултата, а Литванија и Луксембург крећу из мало незгодније позиције. Борићемо се са Украјином и Португалијом за прва два места, без намере да потценимо Луксембург и Литванију које такође имају свој квалитет. Морамо добро да се припремимо јер се квалификације одржавају практично у свега неколико месеци" , истакао је Коларов.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести