Кренули и фудбалери Бачке из Суботице

Припреме за пролећни део првенствва почели су и фудбалери суботичке Бачке, на првој прозивци шефу стручног штаба Зорану Ћирићу, одазавали су се готово сви играчи.  
FK_Bačka_1901_Subotica
Фото: Dnevnik.rs

„Шест недеља ће бити довољно да се припремимо и упустимо у трку са тимовима из доњег дела табеле. Припреме ћемо обавити на нашем стадиону крај Сомборске капије, ове недеље радићемо само једном дневно, анаредне појачаћемо рад“, каже тренер Ћирић.

„Убеђен сам да ћемо остварити циљ опстанка у лиги. Неће бити лако, пред нама су два тешка гостовања и то Братству у Пригревици и Радничком у Зрењанину.“

Прелазни рок је протекао доста бурно у Бачкој, до сада је стигло шест нових играча и то: Манојловић (Раднички. Шид), Маталушић (Слога, Темерин), Студен (Братство, Пригревица), Бјелобрк и Вукелић (Спартак),а за неколико дана Суботичани ће добити још два, играча, од комшија који се враћају из Турске. За сада су клуб напустили: Данијел Златковић (Модрића), Александар Зонајић (Братство, Пригревица) У припремном периоду Бачка ће имати осам тестова и то: против  Морахалома (Мађарска), Бачке (Пачир), Таванкута, Сегеда( Мађарска), Тисе (Адорјан), Радничког (Сомбор), ОФК Оyака и пред старт првенства са Спартаком.  Тренутно под стручним оком Ћирића тренирају: Габрић, Студен, Жужа и Пауновић, Киш, Манојловић, Бурсаћ, Ђуровић, Масалушић, Нађ, Францишковић, Бјелобрк, Спремо, Шимић, Бачић, Темуновић, Тумбас, Арежина, Тот, Вукелић и Вуковић.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести