Крстајић: Релација са Матићем је перфектна...

ПОДГОРИЦА: Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је данас да је релација између стручног штаба, екипе и Немање Матића перфектна, али да се није чуо са њим након "мистериозне поруке" на Инстаграму.
Mladen Krstajic/Armando Babani
Фото: EPA/Armando Babani

"Знам да је вама то интересантно, без обзира што следи историјска утакмица са Црном Гором. Бићу искрен, чули смо током викенда два-три пута и рекао ми је да би због повреде чланка после утакмице са Њукаслом има проблеме и да би било добро да одмори. Изашао сам му у сусрет. После прегледа смо се чули порукама, да је прошло све ОК.

После тога се ниамо чули и било би неозбиљно да коментаришем", рекао је Крстајић на конференцији за медије у Подгорици.
Он је додао да живи за дан да одржи конференцију без прииска због нефудбалских ствари.
"Надам се да ће ми се десити после ове две утакмице и то окупљање у новембру. Те ствари доживаљвам и проживљавам, како је мени, то зна моја породица, чиста образа излазим у јавност. И стојим иза резултата и за оно што се дешава у екипи".

Крстајић је опет поновио да размишља о опцији да меч са Црногорцима почне са два шпица (Митровић и Пријовић).
"Утакмица са Црном Гором је специфичнија од других, сувишно је причати о томе  моја породица са очеве стране живи у Црној Гори. За мене специфично јер овде често долазим, рођен сам у Босни, живим у Војводини. Такође, у Београду има доста Црногораца, имају станове.

Треба да буде спортски, велики спектакл у региону, играју две братске земље и не размишљам о утакмици као утакмици високог ризика, то је сулудо", поручио је Крстајић.

Митровић: Лакше је са два шпица, али пита се селектор

Најбољи стрелац фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић изјавио је да би волео да сутра против Црне Горе заигра у тандему са имењаком Пријовићем, али да о томе одлучује селектор.
"Сигурно да је некад лакше тако, али селектор најбоље зна како да извувце максимум из екипе. То је питање за селектора", рекао је Митровић у Подгорици.
Како је навео, поштује Црну Гору, али верује у победу.

"Улазимо у утакмицу као у сваку другу. Имамо улогу фаворитаа у групи и пробаћмо да добијемо сутра. Поштујемо се, познајемо, биће занинмљиво. Надам се победи и наставку серије голова", поручио је Митровић.

Утакмица између Црне Горе и Србије игра се сутра од 20.45 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести