Крстајић: Са великим оптимизмом улазимо у меч са Звездом

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Младен Крстајић изјавио је да се радује сутрашњој утакмици против Црвене звезде у 25. колу Суепрлиге, јер је то у овом тренутку најбоља екипа у Србији.
Krstajic i Maksimovic/Fonet/AP
Фото: Фонет/АП

ТСЦ сутра од 16.05 сати дочекује београдске црвено-беле на стадиону у Сенти.

"Звезда игра одличан фудбал у последње време, то је показала и у утакмицама у домаћем првенству и у утакмицама против Милана. У доброј су форми, а мени је драго што нам у госте долазе баш у тренутку када смо и ми, на другој страни, у доброј форми. Имамо пет утакмица без пораза и без примљеног гола, тако да у сутрашњу утакмицу идемо са великим оптимизмом“, рекао је Крстајић на конференцији пред меч.

Према његовим речима, играчи ТСЦ су спремни и свесни своје одговорности.

"Свесни су да су постали прави такмичари и очекујем праву утакмицу свих 90 минута“, закључио је Крстајић.

Капитен Саша Томановић изразио је жаљење што је Звезда елиминисана у Европи, али је истакао да су црвено-бели пружили добру игру у дуелу са Миланом.

"Звезда и у првенству игра веома добро. Свестан сам да ће нам бити изузетно тешко да их угрозимо у Сенти, али нећемо се предати унапред. Наша екипа је имала добар почетак са пет утакмица без примљеног гола. Освајамо бодове на свакој утакмици и било би лепо да и против Звезде наставимо овако и да покушамо да не примимо гол“, рекао је Томановић.

Одбрамбени играч Марко Петковић нагласио је екипа има посебан мотив када игра против добрих противника као што је Звезда.

"Ми ћемо се потрудити колико год је то тренутно у нашој моћи. Неће бити лако, али даћемо свој максимум“, казао је Петковић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести