Крстичић: Значи ми гол, бићемо фокусирани против Клужа

БЕОГРАД: „Заиста ми значи гол који сам постигао, први у другом мандату. Имали смо резултатски заостатак, али смо све време нападали и стварали шансе, а погодак је дошао као плод добре игре, као и одличне асистенције Гајића" - изјавио је везни фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић, стрелац ефектног изједначујућег гола у победи црвено-белих против ТСЦ-а (3:1).
Nenad Krsticic/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Ненад Крстичић водиће велику борбу с ривалима из ЦСКА

"Сигурно да је ово један од лепших погодака у мојој каријери, а уверен сам да ћу га дуго памтити јер су голови у црвено-белом дресу нешто посебно. Оно што ме највише радује поред ефектног гола и победе, јесте податак да нас је на седам утакмица на нашем стадиону бодрило 120.000 навијача. Веома ми је драго што је стадион поново пун, као и што су и они најмлађи навијачи уз нас, јер нам преносе енергију на терен" рекао је Крстичић за клупски сајт.

Крстичић је додао и да ће екипа са максималним фокусом дочекати реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу Европе против Клужа, упркос тријумфу у првом мечу од 4:0.

"Имамо добар резултат из прве утакмице, максимално смо фокусирани, стојимо чврсто на земљи и желимо да партијом у Румунији оверимо добру игру из првог меча. Сигурно се нећемо опустити", поручио је Крстичић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести