Крунић: Против Вождовца мора боље него с Јавором

НИШ: Тренер нишког Радничког Симо Крунић изјавио је да очекује измењен састав Вождовца на Чаиру и упозорио своје фудбалере да морају да играју са више концентрације и бољим приступом.
simo krunic, fk radnicki
Фото: fkradnickinis.rs

"Ниједна утакмица у лиги није лака, а ми смо у то најбоље могли да се уверимо у прошлом колу против Јавора код куће. Сада нам долази Вождовац који је неугодан тим. Читао сам да имају кадровске проблеме, да су се захвалили на сарадњи неким играчима и да ће овде доћи у измењеном саставу. Али те ствари не треба да интересују, већ да будемо сконцентрисани и у сваком случају бољи него што смо били у дуелу са Јавором", рекао је Крунић на конференцији за медије на стадиону Чаир.

Он је додао да је претходни меч против Јавора, који је његов тим добио 2:1 из два пенала Стефана Михајловића, показао да нико не сме да се потцени.

"Са великом муком смо успели да их победимо и са тим размишљањем дочекујемо сусрет са Вождовцем. Морамо много више да дамо у свим елементима игре да бисмо дошли до жељеног резултата, а то је победа. Нисам задовољан како смо играли против Јавора и претходну седмицу сам искористио да променим приступ код играча".

Крунић је потврдио да за предстојећи меч не може да рачуна на Стефана Чумића и Риоту Номиу због повреда, али да се опоравио капитен Саша Стојановић.

"Кнежевић ће почети уместо Чумића, постоји велика вероватноћа да се у прву поставу врати Стојановић, док ће Хаскић бити на клупи јер још увек није спреман за 90 минута. Која год постава да изађе, циљ је јасан, треба да будемо агресивни, да стварамо више шанси, да јаче притискамо противничку задњу линију и уколико то одрадимо како треба, три бода не би смела да изостану", закључио је Крунић.

Утакмица 4. кола Суперлиге између Радничког и Вождовца игра се у суботу од 20 сати на Чаиру.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести