Куп ОФС Бачка Паланка: Спасић одбранио три пенала

​​​​​​​Кривањ - Наша звезда 2:4 (1:1, 1:1) 
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

СЕЛЕНЧА: Игралиште Кривања, гледалаца: 500, судија: М. Милешћевић (Бачка Паланка), стрелци:Салијевић у 1. минуту за Кривањ, а Писарев у 23. минуту за Нашу звезду, стрелци из једанаестераца: Кончар за Кривањ, а Писарев, Никић, Павлов за Нашу звезду, жути картони: Вајхрих, Јововић, М. Стрехарски, Цвијић (Кривањ), а Ђурагић, Никић, Хашка, Туцић (Наша звезда), црвени картон: М. Стрехарски (Кривањ) у 77. минуту.

КРИВАЊ: Нађ, Јововић, Цвијић, Милованов, Салијевић, Кончар, Б. Спасић, Вајхрих (Ј. Владислав), А. Стрехарски, М. Стрехарски, Јованов (Карачоњи).        

НАША ЗВЕЗДА: М. Спасић, Торић (Пејак), Ђурагић, Туцић, Гашић (Грња), Хашка, П. Владислав, Павлов, Писарев, Никић, Бељичка (Николић, Бугарски).          

Драма у три чина догодила се на травнатом правоугаонику у Селенчи. У регуларном времену,сваки од ривала пропустио је прилику да избори пласман у финале Купа ОФС Бачка Паланка.  Интересантно да су домаћи повели већ у првом минуту, практично из првог напада, а гости су изједначили, стрелац је био расположени Писарев, који је и минулом првенственом колу био убојит пиостигао је три поготка.            

Приликом извођења пенала, истакао се млади голман Силбашана Михајло Спасић, који израстао је у истинског хероја. Одбранио је, чак три шута са беле тачке и тако свом тиму донео пласман у финале купа. 

Ђ. Штрбац

Финале: Наша звездаХерцеговац

У оба меча полуфинала Купа ОФС Бачка Паланка победника одлучивали су пенали. Постигнути су ови резултати - СЕЛЕНЧА: Кривањ - Наша звезда (Силбаш) 2:4(1:1, 1:1), ГАЈДОБРА: Херцеговац - Бачка (Деспотово) 6:5 (0:0, 0:0).

Дакле, у финале пласирали су се Силбашани и Гајдобрани,а финални меч играће се у среду, 11. септембра, од 16 сати. 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести