Куп Србије: Партизан бољи од Трајала

Фудбалери Партизана пласирали су се у осмину финала Купа Србије пошто су у елиминисали Трајал. Ваљак није играо у пуној брзини али сасвим довољно за убедљив тријумф.
Kup Srbije/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Трајал се није уплашио црно-белих, играо је храбро, тражио своју шансу. Добру транзицију је имао гост па је често стизао до шеснаестерца ,,парног ваљка“. Наравно да је Партизан био надмоћнији, диктирао игру, али није био толико суперироран колико се очекивало. У 11. минуту ,,ваљак“ је имао прву шансу али је Пантић био непрецизан. Иницијатива се, ипак, исплатила у 25. минуту када је Мениг довео црно-беле у вођство. Свему је претходила одлична асистенција Јојића коју је Холанђанин искористио.

Трајал је могао да изједначи када је Голубовић био у доброј прилици али је лоше реаговао и све је пропало. Разиграо се српсколигаш у финишу полувремена па су црно-бели вероватно одахнули када је арбитар Милетић свирао одлазак на одмор.

Почетком наставка Партизан је постигао други гол и решио све дилеме. Поново је стрелац био Мениг, а асистент са десне стране био је Пантић. Резервиста Трајала Арсић могао је унети драматику у меч да је мало боље шутнуо у изгледној прилици и успео да савлада Немању Стевановића. Није успео и казна је стигла у 67. минуту када је Живковић постигао трећи гол за црно-беле.

И. Лазаревић 

ПартизанТрајал 3:0 (1:0)

БЕОГРАД: Стадион Партизана, гледалаца: 200. Судија: Милетић (Горњи Милановац). Стрелци: Мениг у 25. и 48. и Живковић у 67. минуту.  Жути картони: Рикардо, Смиљанић (Партизан) а Павловић, Јовић, Матејевић (Трајал)

ПАРТИЗАН: Стевановић 6, Живковић 7, Остојић 6, Милетић 6, Обрадовић 6, Зђелар 6,5 (Смиљанић), Јојић 6,5, Марковић 6,5 (Павловић), Пантић 6,5, Мениг 8 (Лутовац 6), Рикардо 6 (Миљковић).

ТРАЈАЛ: Тодоровић 6, Гашић 6, Матејевић 6, Терзић 6, Савић 6 (Арсић 6,5), Алексић 6, Николић 6 (Јовић 6), Петровић 6 (Соколовић), Павловић 6,5 (Милошевић), Милисављевић 6 (Јовичић 6), Голубовић 6,5.

Радник бољи од Крагујевчана

Фудбалери Радника из Сурдулице пласирали су се у осмину финала Купа Србије пошто су на свом терену победили Раднички из Крагујевца – 2:0(2:0). Оба гола домаћи тим постигао је у првом полувремену. Стрелци су били Предраг Медић у 22. и Милош Спасић у првом минуту судијске надокнаде.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести