Лалатовић: Екипа је "пољуљана" после повреде Мудринског

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је данас да је екипа "пољуљана" после тешке повреде Огњена Мудринског на претходној утакмици против Партизана, али да је уверен да ће играчи који изађу на терен у предстојећем мечу против Јавора направити повољан резултат.
nenad lalatovic, fss
Фото: Фудбалски савез Србије

"Мудрински ће нам много недостајати. Остали смо без одличног играча и човека, можда му је угрожена и каријера. То је велики стрес за њега и његову породицу, али и за мене као тренера и све нас у клубу. Сигуран сам да ће он свепребродити на најбољи могућ начин и верујем да ће се вратити јачи на терен”, изјавио еј Лалатовић.Чукарички после репрезентативне паузе, у суботу од 17 сати, дочекује Јавор.

"Ово је трећи пут ове сезоне да крећем од почетка да тражим формацију, игру и најбољих 11. Ђурићу је пукла недавно кост на стопалу, Бојића мучи повреда препона, плус одласци играца летос. Јавор нам долази у тренутку кад је код нас конфузија, али пошто у последњих седам утакмица имамо пет победа и реми против Партизана даћемо све од себе да наставимо где смо стали, односно да будемо све бољи”, поручио је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести