"ЛАЛАТОВИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, НЕ ВРЕЂАЈТЕ ГА!" Дуљајева јасна порука навијачима пред дуел са Спартаком

Тренер Партизана Игор Дуљај говорио је ред дуел са суботичким Спартаком у 27. колу Суперлиге Србијеи послао јасан апел навијачима да се суздрже од вређања тренера противничког тима Ненада Лалатовића, који важи за једну од најомраженијих особа у Хумкој.
s
Фото: Youtube printscreen/ Telegraf.rs TV

Гостовања у Хумској екипа које води Лалатовић, бивши играч и тренер Црвене звезде, увек донесу узаврелу атмосферу. Контроверзни стручњак је редовно на тапету партизановаца, па је Дуљај уочи меча послао молбу да вређања не буде.

- Лалатовић је мој пријатељ и бивши саиграч из Шахтјора, даје посебну енергију тиму. Они су имали неке чудне резултате, то може да нас забрине. Биће мотивисани. Имамо наш циљ и план да освојимо три бода. Публика која дође, треба да има на уму да смо ми у Партизану посебни. Да сву енергију и пажњу усмеримо ка нашим играчима. Зато молим да се Лалатовић не вређа, да се не узима у уста ни он, ни његова породица. Можете да звиждите, било шта, само немојте да узимамо породицу. Апелујем, ми смо посебни и морамо да будемо другачији од других - рекао је Дуљај.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести