Лалатовић: Радник најтежи противник до сада

НОВИ САД: Фудбалери Војводине, у четвртом колу Супер лиге Србије, гостују у Сурдулици екипи Радника. После прва три кола, у којима је забележила све три победе, Воша се налази на првом месту на табели, те се може рећи да на ово гостовање одлази са улогом благог фаворита.
Nenad Lalatović/J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине

Ненад Лалатовић истиче да његовој екипи неће бити лако да оствари четврти узастопни тријумф.

„Могу слободно да кажем да ће за нас ово бити најтежа утакмица у прва четири кола. На југу Србије сам провео годину дана и екипу из Сурдулице јако добро познајем, баш као и људе који воде тај клуб, који не да га воле, већ га обожавају. Новица Тончев даје 100 посто себе за Радник и довео је јако квалитетне играче, што су показали победом над Спартаком код куће резултатом 4:0. Имају новог тренера и велике амбиције у овој сезони, у којој желе да играју у плеј-офу. Прошли меч су изгубили и сигурно ће желети да победе Војводину, али да би остала на позицији на којој јесте, да победи мора и Војводина“, истиче Лалатовић.

Стратег Војводине је задовољан оним што је његова екипа приказала у прва три кола овог првенства.

„ Ми заслужујемо да будемо ту где јесмо, јер смо у прва три кола стварно одиграли јако добро и ефикасно, те ме радује да су играчи на терену испуњавали оно што сам тражио од њих и показали да имају јако велики квалитет. У првој постави, имамо осморицу играча који су и прошле сезоне изнели највећи терет, а ја сам им рекао да верујем у њих и да нећу много ротирати“,  напомиње Лалатовић.

Ипак, на овом мечу, Војводина неће бити комплетна.

„Поред од раније повређених Човића и Васиљевића, нећемо моћи да рачунамо ни на Ђуричина, који има повреду предње ложе, а на пријатељској утакмици против Пролетера се повредио и Вучић. Њих двојица ће се вратити на терен за три-четири дана, али на овом мечу нећу моћи да рачунам на њих. Све остали играчи су спремни“, истиче Лалатовић.

Утакмица између Радника и Војводине игра се у недељу на стадиону ФК Радник у Сурдулици, са почетком у 20 часова.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести