Лалатовић: Желим финале Купа

НИШ: Тренер фудбалера нишког Радничког Ненад Лалатовић, пред меч са друголигашем Будућности из Добановаца, поручује да ове сезоне има амбиције да његов тим избори саму завршницу Купа Србије.
lalatovic, tanjug jpap
Фото: Tanjug/ J.Pap, arhiva

"Моја жеља је да дођемо до финала Купа, а да бисмо то успели морамо 

прво да победимо у Добановцима. Будућност је екипа коју јако ценим, има квалитет, ремизирала је против Јавора, који тежи да се врати у Суперлигу. Чим немате пораз код куће заслужујете поштовање", рекао је Лалатовић на конференцији за медије у Нишу.

Лалатовић није желео да прихвати улогу фаворита речима да нема унапред добијених утакмица.

"Сигурно је да у Купу нема лаких противника. Ради се о специфичном  такмичењу у коме једна утакмица одлучује и нема фаворита. Много зависи од тога какав дан имате, треба имати и дозу среће. Играчи из друге лиге играју изнад свог максимума како би победили фаворите. Раднички је прошле сезоне испао од, у то време, трећелигаша Златибора. Можда смо тада уписали победу унапред. Ја то мојим играчима нећу да дозволим".

Како је нагласио, Будућност мора наозбиљније да се схвати на лошем терену и мањих димензија, уколико његов тим намерава да се пласира у четвртфинале.

Због повреда Лалатовић неће моћи да рачуна на Радована Панкова и Александра Тодоровског.

Утакмица између Будућности и Радничког игра се сутра од 14 сати у Добановцима.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести