Лазетић: Партизанова статистика застрашујућа, покушаћемо да победимо

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Тренер фудбалера Металца Жарко Лазетић изјавио је да се његова екипа дати све од себе да победи Партизан у Београду.
ž
Фото: Youtube Printscreen

Металац у 29. колу Суперлиге у суботу од 19.05 гостује у Хумској.

"Партизан је у "лудачкој форми", у каквој није био у историји. Њихова статистика је застрашујућа, имају најбољег тренера у Србији, чији се печат јасно види у игри. Ако бисмо на основу свега тога унапред расуђивали, ми не би требало ни да излазимо на меч. Али свака је утакмица 11 на 11, свака може да оде у сва три правца", рекао је Лазетић за клупски сајт.

У првом мечу сезоне Металац и Партизан одиграли су 1:1, док је београдски тим у Купу славио са минималних 1:0 у Милановцу.

"Комплименти Партизану, али и ми смо у добром моменту, имамо своје амбиције, као и увек. Играћемо на сјајном стадиону против врхунске екипе и трудићемо се да уживамо у сваком тренутку. Даћемо све од себе да покушамо да победимо. Ако не, честитаћемо противнику и наставити рад како бисмо у наредним мечевима реализовали максималне резултате у нашу корист", закључио је Лазетић.

Фудбалер Металца Јован Кокир каже да ће меч са црно-белима бити једно од највећих искушења за Металац у наставку сезоне.

"Они нису били такви кад су долазили у Милановац претходна два пута и зато се нису баш прославили. Али овај сад Партизан је нешто сасвим друго, у страшној су форми, али ми не идемо у Београд са белом заставом. Тражићемо своју шансу, изаћи ћемо да играмо фудбал отворено с њима, без повлачења", рекао је Кокир.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести