ЛАЗЕТИЋ ПРЕД ЧУКАРИЧКИ: И даље су нам највећи ривал

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са екипом Чукаричког, да је противнички тим његовом клубу увек био параметар.
Zarko Lazetic/Youtube Printscreen/FK TSC BAČKA TOPOLA
Фото: Youtube Printscreen/FK TSC BAČKA TOPOLA

Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 20 часова на свом стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Чукаричког у 29. колу Суперлиге.

"Пред утакмице с њима подсећам да смо ми тек једну годину завршили испред њих, а они су нам увек били параметар. У ову сезону смо ушли са истим оптерећењем Европе и вишком утакмица, али нама је успело да то боље изнесемо. И даље су нам највећи ривал, њихова рутина и квалитет су неупитни, иако су ове сезоне имали доста проблема. Већ четврти тренер их води, али у последњим утакмицама су се стабилизовали, пре свега дефанзивно, по чему су годинама познати, тешко примају голове, компактни су и организовани и не дају противнику шансе", изјавио је Лазетић.

Додаје да је плеј-оф за његов тим почео утакмицом са Вождовцем.

"Важно је што смо у два дуела, против врхунских  противника, извојевали победу. Пред нама су још две изванредне екипе, Чукарички нам је трећи противник у осам дана, али ми имамо ту срећу и квалитет да можемо да ротирамо играче. Планирамо да и на овој утакмици правимо промене у жељи да будемо најбољи могући. Наравно, све ће нам то бити лакше уз подршку са трибина", истакао је Лазетић.

Везни играч ТСЦ-а Иван Милосављевић се сложио са тренером да ће утакмица бити врхунска, иако се игра у згуснутом распореду.

"После сваког постигнутог гола играч добије на самопоуздању, ја сам имао неколико промашаја и хвала екипи што је то истрпела, па сам у пресудним моментима постигао два неочекивана гола. Истрпели смо велики притисак у Новом Пазару и од навијача и играча, била је тешка и значајна утакмица, освојили смо три значајна бода и надам се да ћемо наставити у том ритму", рекао је Милосављевић.

ФК ТСЦ се тренутно налази на 3. месту на табели са 59 бодова, док је Чукарички на 4. месту са 44 освојена бода.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести