Лазетић: Звезда фаворит, али не предајемо се унапред

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је да се радује сутрашњој утакмици против Црвене звезде у Суперлиги, јер је то један од најбољих тимова са ових простора.
zvezda tsc
Фото: FoNet

ТСЦ сутра од 16.05 саи дочекују београдске црвено-беле на ТСЦ Арени у 21. колу Суперлиге.

"Сви знамо шта Црвена звезда представља у домаћем фудбалу. Актуелни су шампион, постигли су озбиљне резултате у Европи и свесни смо да нас чека најтежа могућа утакмица против шампиона, тако да са максималним респектом улазимо у предстојећи меч“, рекао је Лазетић у најави утакмице.

Он је нагласио да Звезда има играче који се током утакмице лако прилагођавају противнику и лако мењају формације и начин игре.

"Свестан сам да ће нам бити изузетно тешко да угрозимо Звезду, озбиљан су противник са индивидуалцима који у сваком тренутку могу да реше меч, али нећемо се предати унапред. Уз добар приступ какав имамо на тренинзима и какав смо имали на утакмицама које сам са клубом до сада одиграо покушаћемо да дођемо до нашег циља, а то су добра игра и добар резултат“, додао је Лазетић.

Голман Ненад Филиповић је такође истакао да је квалитет противника неоспоран, поготову што је Црвена звезда екипа која је у Европи иза себе оставила клубове какви су Брага, Лудогорец и Митјиланд.

"У Лиги Европе су били феноменални, а по мени и у првенству играју одлично. Наравно, дешавају се киксеви свима па и Звезди, али мислим да и код нас треба да буде нормално да сваки клуб, па и најбољи, може понекад да изгуби или одигра нерешено. Не изненађује ме резултат који је Звезда имала против Радника из Сурдулице. Ми првенствено гледамо себе и своје редове. Верујем да смо се коначно вратили на прави, победнички колосек на коме и треба да будемо. У сутрашњем мечу ћемо дати све од себе да се прикажемо у најбољем светлу, да на домаћем терену одиграмо добро и обрадујемо навијаче“, рекао је Филиповић.

ТСЦ је тренутно 8. на табели са 26 освојених бодова, док је Црвена звезда друга са 51 бодом.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести