Лига Европе: Пораз Звезде од Митјиланда, Дегенек искључен

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде поражени су вечерас од Митјиланда у Београду 1:0 (0:0) у утакмици четвртог кола Ф групе Лиге Европе.
z
Фото: crvenazvezdafk.com

Кључни моменат утакмице догодио се у 12. минуту када је Милош Дегенек искључен због фаула у тренутку када је био последњи играч одбране.

Данци су бројчану предност искористили у 56. минуту када је после слободног ударца Евандера лопта погодила Гелора Кангу и завршила у мрежи Милана Борјана.

На крају, српски шампион остао не са девет играча јер је у финишу због приговора други жути картон добио Марко Гобељић.

Био је то први пораз Звезде у групној фази ове сезоне.

У другом мечу групе Брага је савладала Лудогорец 4:2.

На табели Брага води са девет бодова, Звезда има седам, Митјиланд пет, а Лудогорец бод.

За три недеље Звезда дочекује Лудогорец, а Митјиланд екипу Браге.

Станковић није изашао пред новинаре, гужва испред "севера"

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић није се појавио на конференцији за медије после пораза од Митјиланда (1:0) у Лиги Европе.

"Тренер није могао сада да дође, обратиће вам се првом следећом приликом, већ за наредни првенствени меч. Чим установимо детаље, клуб ће се изјаснити. Наш тренер се извињава због тога, задржали бисмо разлоге за себе, а изаћи ћемо са детаљима", објаснио је портпарол Миљан Милошевић.

Према незваничним информацијама у гужви испред северне трибине на крају меча погођен је један од Станковићев сарадника из Италије и одвежен је колима Хитне помоћи у болницу.

Уместо Станковића новинарима се обратио његов асистент Небојша Милошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести