Листа жеља Ненада Лалатовића: Ивановић, Максимовић, Ковачевић...

НОВИ САД: Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба ФК Војводина, члановима Управног одбора доставио је списак играча које би волео да види у новосадском тиму.
djordje ivanovic1, fk partizan
Фото: Đorđe Ivanović, foto: partizan.rs

Већ смо писали о томе да су на њему некадашњи првотимци црвено-белих Новица Максимовић (досадашњи играч грчког Паниониоса) и Владимир Ковачевић (белгиски Кортријк), а у јавност су ових дана „испливала“ и имена Ђорђа Ивановића (Партизан) и Милоша Шатаре (капитен Младости из Лучана).

Могу ли Новосађани да ангажују све, или барем неке од њих, биће познато у наредних неколико дана, јер се почетак нове сезоне сасвим приближио (1. август) и Лалатовић би сигурно желео да их што пре види на тренинзима Воше. Пред „Старом дамом“ је, барем у најави, изузетно тешка али и занимљива сезона и јасно је да ће само с јаким и квалитетним играчким кадром моћи да покуша да одговори на високо постављене захтеве.

Уз то, чини се да је Марко Јовановић, тренутно први оперативац Радничког из Ниша, најозбиљнији кандидат да попуни упражњено место спортског директора Војводине, тако да ваља очекивати да ће и с њим уследити разговор о преузимању тог посла у Новом Саду.

А. П.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести