ЛШ: Борјан, Савић и Павков у првих 11

Фудбалери Црвене звезде направили су сензацију у Лиги шампиона тако да су новинари "ЕСПН" правећи најбољи састав кола ставили тројицу играча из београдског тима.
Zvezda Liverpul/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда

Српски шампион је савладао велики Ливерпул са 2:0 у четвртом колу групе Ц Лиге шампиона, а херој је био нападач Милан Павков који је постигао оба гола.

"ЕСПН" је данас одабрао најбољих 11 у претходном колу а међу најбољих 11 своје место су заузели голман Милан Борјан, штопер Вујадин Савић и центарфор Милан Павков. 

Павел Кадерабек из Хофенхајма који игра позицију десног бека, Леонардо Бонући из Јувентуса на позицији штопера, Костас Манолас из Роме такође на позицији штопера, Хуан Бернат из ПСЖ-а на позицији левог бека, Карлос Солер из Валенсије на средини терена где је и Руд Вормер из Брижа, као и Хуан Мата из Манчестер јунајтеда, док је у нападу Хари Кејн из Тотенхема поред голгетера из Бегеча.

Тим 4. кола Лиге шампиона:
Милан Борјан – Павел Кадерабек, Вујадин Савић, Леонардо Бонучи, Костас Манолас, Хуан Бернат – Карлос Солер, Руд Вормер, Хуан Мата – Хари Кејн, Милан Павков.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести