ЛУКА ИЛИЋ ПОНОВО У ЗВЕЗДИ? Италијани пишу о повратку бившег играча Манчестер ситија на "Маракану"

Када је 2017. с непуних 18 година заједно с млађим братом Иваном прешао из Црвене звезде у Манчестер сити сви су били у чуду. Међутим, Лука Илић није одиграо ни минут за актуелног шампиона Ебглеске и Европе, па је у међувремену играо на позајмици у Звезди, НАЦ Бреди, Твентеу, да би 2022. прешао у Троу, која га је убрзо послала у ТСЦ. А данас - 24-годишњи офанзивни везиста могао би поново да заврши на "Маракани".
s
Фото: Youtube printscreen/ Ligue 2 BKT

Лука Илић је током минулог зимског прелазног рока био на радару Лећеа, Вероне и Лација, подсећа Моцартспорт, а Италијани сада тврде да Црвена звезда последњих дана интензивно ради на доласку Луке Илића.

„За мене, а и за све који су имали срећу да играју у Србији, наши навијачи су међу најлуђим на свету. Много је очекивања од сваког меча и увек морате да победите (смех). Заувек ћу памтити атмосферу на Маракани када смо освојили првенство. Нисам имао прилику да играм европске утакмице са Црвеном звездом, али могу да замислим како то изгледа“, истакао је недавно Лука Илић, а пренео Моцартспорт.

Лука Илић је жеља Владана Милојевића, али и свих челника Звезде. Тренер црвено-белих је и у првом мандату желео младог везисту у својим редовима, али су се из Звездине школе тада вратили једино Вујадин Савић и Филип Стојковић.

Шампион Србије на позицији Луке Илића има Гелора Кангу, Марка Стаменића и Ин-Бом Хвана, па је јасно да би Лука Илић итекако допринео конкуренцији и јачању тима за нову сезону где је циљ нови пласман у Лигу шампиона.

Млађи Лукин брат, Иван Илић и даље је члан Торина.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести