Лука Јовић сада жели у Премијер лигу или Серију А

ФРАНКФУРТ: Док и даље влада неизвесност хоће ли Лука Јовић остварити велики трансфер из Ајнтрахта у Реал Мадрид, као што се писало претходних недеља, млади српски фудбалер изјавио је да му се свиђа италијанска Серија А и енглеска Премијер лига.
jovic, epa
Фото: Luka Jović, foto: EPA (ARMANDO BABANI)

Иако су скоро сви шпански медији већ преселили 21-годишњег голгетера у најтрофејнији клуб Европе за 60 милиона евра, посао и даље није озваничен и зато би у трку би могли да се укључе клубови из Премијер лиге и Пари Сен Жермен, преноси Билд.

Апетити су порасли и Ајнтрахту који сада жели чак 100 милиона евра, Реал је спреман скоро дупло мање да понуди, па је дошло до застоја, али и Јовићевом наговештају о наставку каријере у другој лиги.

"На основу мог искуства, рекао бих да ми неке друге лиге боље одговарају. После утакмица против Челсија и Интера осећам да бих могао да се одлично снађем у Премијер лиги и Серији А. Начин играња тамо ми одговара", рекао је Јовић за немачки "Velt am Sonntag".

Његов менаџер Фали Рамадани, поред тога што је већ увелико у преговорима са Реалом, понудио је Јовића енглеским клубовима и ПСЖ-у, који разматра све опције.

Јовић је ове сезоне дао 27 голова у свим такмичењима и тако скренуо пажњу комплетне Европе, с тим да је Барселона одустала чим је сазнала цену потенцијалног трансфера.

Остаје питање да ли је и Реал Мадрид...

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести