Лукић и Павловић: Морали смо боље, али вратићемо се

ДОХА: Свесни смо да смо могли боље против Бразила, једног од фаворита за титулу, али остају нам још две утакмице и верујемо у две победе и пролазак даље, поручили су данас српски фудбалери Саша Лукић и Страхиња Павловић.
Фудбалски савез Србије
Фото: Фудбалски савез Србије

Србија је синоћ поражена од Бразила и за осмину финала бориће се у наредна два меча против Камеруна и Швајцарске.

"Прво полувреме било је добро, у другом једноставно то нисмо били ми. Сад је потребно све да заборавимо, свестан сам да је могло и требало да буде боље, али сада је најважнији Камерун. Пораз ништа није пореметио, сви смо позитивни и размишљамо само о Камеруну. То је као финале за нас и бићемо на нивоу на који сте навикли у последњих годину и по", изјавио је Лукић на конференцији за медије у Дохи.

Павловић се захвалио навијачима који су дошли да их подрже у Доху и додао да су их добро чули свих 90 минута.

"Још шест бодова је у игри, имамо довољно времена да анализирамо и исправимо грешке. Само позитивна енергија, две утакмице, идемо на две победе и да прођемо групу. Имамо заједнички циљ и даћемо све од себе да га остваримо", истакао је Павловић.

Лукић се такође захвалио навијачима на подршци и рекао да екипа нема додатни притисак јер и да су победили Бразил циљ би била победа против Камеруна.

"Морамо да гледамо напред, Бразил је остао иза нас, видели смо екипу која има невероватан потенцијал, сјајни су у транзицији, али наш фокус у потпуности сада мора да буде на Камеруну", истакао је Лукић.

Павловић је на питање о томе зашто Србија није била храбра као што је најављивано и шта је тачно био проблем.

"Јачи уласци у дуеле, свесни смо свега, знамо шта морамо да радимо. Нисмо били на нашем нивоу, али вратићемо се", рекао је млади дефанзивац.

Србија против Камеруна игра у понедељак од 11 сати по српском времену.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести