Лукић се враћа у Торино, потписао нови петогодишњи уговор

ТОРИНО: Млади српски фудбалски репрезентативац Саша Лукић дефинитивно је одлучио да се врати из Левантеа у Торино и потписао је нови петогодишњи уговор са италијанским клубом.
sasa lukic, twitter
Фото: Saša Lukić, foto: twitter

Лукић је прошлу сезону провео на позајмицу у Левантеу, оставио сјајан утисак, Шпанци су хтели да га задрже, али је на крају ипак изабрао Торино.

"Задовољан сам условима које смо договорили и учинићу све да помогнем тиму да забележи што боље резултате. Мислим да сам у протеклих годину дана у великој мери напредовао, додатно сазрео и надам се да ћу бити у прилици да све то покажем на теренима у Серији А и својим играма донесем доста радости навијачима Торина", рекао је Лукић, који се захваљујући играма у Левантеу нашао и на ширем списку селектора Младена Крстајића за Мундијал у Русији.

Некадашњи фудбалер Партизана искористио је прилику да се захвали људима у Левантеу, а посебно тренеру Паку Лопезу јер је веровао у њега.

"Тим је красила сјајна атмосфера, били смо као породица и зато ми је веома драго да је сезона успешно завршена. Из Шпаније носим велико искуство које ће ми бити драгоцено у наставку каријере", поручио је Лукић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести