Луковић o четвртфиналу ЕП против Пољске: Наше амбиције се овде не завршавају

БУДИМПЕШТА: Чека нас утакмица против Пољске у четвртфиналу Европског првенства у Мађарској и заиста ми је драго што смо се пласирали међу осам најбољих тимова у Европи.
s
Фото: Youtube Printscreen/Fudbalski savez Srbije

Слагао бих када бих рекао да се ту завршавају наше амбиције, рекао је селектор кадетске фудбалске репрезентације Србије Александар Луковић. Млади српски фудбалери сутра од 15 сати, осим за пласман међу четири најбоља тима у Европи, бориће се и за место на Светском првенству, које ће се одржати у новембру.

"Очекује нас изузетно захтевна утакмица против екипе која је изванредна у високом пресингу. То им је заштитни знак, опредељење и начин на који играју. Према статистичким подацима најбоља су екипа у погледу броја пасова које дозвољавају противнику када започиње напад. То довољно говори о њиховом интезитету и квалитету када је реч о високом пресингу. Играју директан фудбал и екипа су која поседује завидан квалитет, али као и сви, имају и своје мане, које ћемо покушати да употребимо у нашу корист", истакао је Луковић за сајт ФСС.

Србија ће играти без суспендованог Стефана Митровића, док су сви остали фудбалери на располагању селектору.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести