Марин: Испунио сам снове у Звезди, време је за нове изазове

БЕОГРАД: Досадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин, који каријеру наставља у Саудијској Арабији, поручио је да испунио све жеље на "Маракани" и да је дошло време за нови изазов.
zvezda sudova marin, tanjug tvalic
Фото: Duel Crvene zvezde i Suduve, foto:TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

Бивши немачки репрезентативац јуче је потписао уговор са Ал Ахлијем у трансферу вредном 2,5 милиона долара.

"Провео сам годину и по дана у клубу који волим од рођења. Годину и по предивних дана. Играо сам, побеђивао, освајао трофеје, усрећио и себе и наше навијаче. Испунио сам све своје дечачке снове. Сада је досло време за растанак. Досло је време за нове изазове", написао је Марин на свом Инстаграм профилу.

Он се захвалио руководству клуба, тренерима, саиграчима и наивјачи који су му испунили жељу "дечачки сан да заигра за вољени клуб".

"Надам се да сам испунио очекивања навијача и свих људи у клубу. Звезда је у последње време постигла велике успехе играњем у европским такмичењима и освајањем титула у домаћем првенству. Надам се да ће и у будућности наставити путем успеха и вратити се на место у Европи које јој припада, а то је константно играње у европским такмичењима пре свега. Досло је време за неке нове, млађе играце да проносе славу великог клуба. Зелим Звезди освајање титуле у домацем првенству и наравно квалификацију у неко од европских такмицења", закључио је Марин, честитајући свима божићне празнике.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести