Марин: Тужан због Милојевића, радујем се Станковићу

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Црвене звезде Марко Марин признао је да је тужан због одласка тренера Владана Милојевића, али и да се уједно радује због рада са његовим наследником Дејаном Станковићем.
Marko Marin/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Марко Марин

Станковић је прошле недеље преузео клупу клуба у коме је направио прве сениорске кораке, а исто ће учинити и као самостални тренер.

"Желео бих да се захвалим Милојевићу и целом стручном штабу за све што су урадили за клуб, екипу и мене у периоду док смо сарађивали у Црвеној звезди. Била је то сезона и по великих успеха и задовољстава које смо донели навијачима. Сарадња је била на врхунском нивоу и сви смо били тужни када смо сазнали да Милојевић неће више бити у клубу. Исто важи и за чланове стручног штаба, који су вредно радили са нама, како би Звезда остваривала успехе и побеђивала", рекао је Марин за клупски сајт.

Бивши немачки репрезентативац не крије да је узбуђен због сарадње са Станковићем.

"Посебно ми је задовољство што Милојевића мења Станковић, човек који је легенда клуба и о коме не треба трошити речи. Верујем да ће фудбалске квалитете које је деценијама показивао преточити у тренерске, а ми ћемо дати све од себе да га на прави начин испратимо у свим замислима. Као капитен, учинићу све да му будем продужена рука на терену".

Марин наглашава да је реткост у савременом фудбалу да одлазећи тренер дочека новог са задовољством.

"Испратио сам начин на који је дошло до промене тренера клуба. Било је задовољство то пратити и као играч и као човек. То говори о стабилном раду у клубу и величини. Верујем да нас чекају нови успеси и победе са Дејаном Станковићем на клупи", закључио је Марин.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести