Марко Дмитровић на мети Атлетико Мадрида

Фудбалски клуб Атлетико Мадрид поставио је голмана Еибара Марка Дмитровића као приоритетну мету у летњем прелазном року, преносе шпански медији.
s
Фото: Youtube Printscreen

Тренер Дијего Симеоне у српском голману види идеалну замену за Јана Облака, који и поред интересовања Челсија, не би требало да напусти Ванда Метрополитано стадион, преноси портал Србија данас шпанске медије.

Дмитровић напредује из сезоне у сезону и већ две године је стандардан на голу Еибара под палицом Хосеа Луиса Мендилибара. Добре партије у екипи са ,,Ипуруе“ сврставају Дмитровића у једног од најцењенијих голмана Ла лиге, али велико је питање да ли је први голман српске репрезентације спреман да своју шансу чека са клупе.

Његова откупна клаузула износи 20 милиона евра, а олакшавајућа околност по Атлетико је та што Дмитровић улази у последњу годину уговора, те ће Еибар бити под притиском да снизи цену како свог чувара мреже не би изгубили без цента обештећења наредног лета.

Марко Дмитровић има 28 година, каријеру је почео у Црвеној звезди, пре него што је наступао за Ујпешт, Алкокрон, Чарлтон и Еибар у који је стигао 2017. године.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести