Марко Мастило, везиста Будућности из Српске Црње: Имамо места за напредак

Јесењи део првенства у Војвођанској лиги Исток, фудбалери Будућности из Српске Црње завршили су на десетом месту на табели.
с
Фото: Приватна архива

Везиста клуба из овог пограничног места у Банату, Марко Мастило из Зрењанина, сматра да је то било реално стање ствари, али да у наставку шампионата његов тим има места за напредак.

Плаво-бели су, из досадашњих 15 кола, освојили 19 бодова, 16 мање од првопласиране Војводине 1928 из Перлеза, а 10 више од БАК-а из Беле Цркве, који се налази на дну табеле. Пет пута су славили, четири пута одиграли нерешено и претрпели су шест пораза.

- Почело је добро, али, како је сезона одмицала, стизале су нас повреде и уследили су слабији резултати. Десето место на табели је реалност у овом моменту – рекао је за „Дневник“ Мастило.

Марко је у претходном периоду био стандардан у екипи. Постигао је један гол у актуелној сезони, против Младости из Омољице, а убележио је и неколико асистенција. На старту пролећног дела, Будућност гостује у Белој Цркви и важи за фаворита у дуелу с БАК-ом, па је то прилика да се већ тада врати кући с три бода.

- Мислим да имамо добре шансе да се напредујемо на табели. Реално, поседујемо квалитет, само је још важно да се све коцкице складно сложе – сматра момак који је рођен 22. септембра 1996. године и који је највећи део каријере провео у трећој лиги.

Играо је Мастило у сениорским погонима Баната, Вршца, Падине, Радничког, Бечеја, Кикинде, Козаре из Банатског Великог Села... Пре годину дана је, на позив тренера Миленка Зечевића, дошао у Будућност.

- Све у клубу је у реду. Људи из управе су све време било скроз коректни. Треба још да разговарамо о наставку сарадње и зато нисам хтео да преговарам ни са ким са стране. Надам се да ћу остати у Будућности – закључио је Марко Мастило.

Ж. Балабан

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести