Марсело: Дошао сам као дечак у Реал, а одлазим као мушкарац

МАДРИД: Досадашњи фудбалер Реала Бразилац Марсело опростио се од мадридског клуба, али још није одлучио где ће да настави каријеру, преносе шпански медији.
m
Фото: Youtube Printscreen

Марсело (34) је на свечаности у Мадриду говорио у присуству првог човека Реала Флорентина Переза.

Обећао сам себи да нећу да плачем, али је стварно тешко. Хвала свим мојим саиграчима и тренерима, али највећа хвала оружарима, људима из обезбеђења и свим оним људима из сенке, који за нас одрађују прљави посао. Желим да нагласим колико су они важни, јер на нама фудбалерима је само да играмо, а они су бринули за све остало, рекао је Марсело.

Бразилски фудбалер је за Реал играо последњих 15 година. Он је најтрофејнији фудбалер у историји Реала са чак 25 трофеја.

Када сам одлазио из Бразила, желео сам да играм у Лиги шампиона. Данас одлазим као најуспешнији играч у историји највећег клуба на свету. Рећи ћу нешто што никада нисам. Посебно хвала Раулу. Он ми пуно помогао када сам дошао у Реал и када ми се родио син. Била је ово предивна авантура. Дошао сам као дечак, а одлазим као мушкарац. Хвала свима, истакао је Марсело.

Бразилски фудбалер је у Реал дошао 2007. године из Флуминенсеа за 6,5 милиона евра. Он је за Реал одиграо 545 утакмица у свим такмичењима, постигао је 38 голова и имао је 103 асистенције. Марсело још није одлучио где ће да настави играчку каријеру.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести