Матић: Партизан у предности над Звездом због домаћег терена

Нападач ФК Партизан Бојан Матић рекао је пред меч полуфинала Купа Србије са Црвеном звездом да је његова екипа у предности због домаћег терена, јавља портал Србија данас.
b
Фото: Youtube Printscreen

Састав Сава Милошевића доживео је пораз минулог викенда од Спартака, што није била најбоља увертира пред меч са Црвеном звездом у Купу.

– Пораз од Спартака може само да нас разбуди. Једноставно за овај пораз нема објашњења, али мислим да главом нисмо били у утакмици из разлога што нас за пар дана очекује дерби и по мени утакмица сезоне – рекао је Бојан Матић.

Претходни дерби био је један од најгорих у новијој историји сусрета два тима, па се сви надају да ће предстојећи испунити очекивања

– Искрено се надам да ће овај дерби бити много бољи и успешнији по нас, очекујем да ми нападачи Партизана будемо у центру пажње овог пута и крунишемо дерби победом!

Као главну разлику између два тима у овом сусрету, Матић апострофира навијаче.

– Играмо на домаћем терену, пред нашим навијачима. Из тог разлога мислим да смо у предности, јер су наши навијачи нас дванаести играч. Имамо њихову велику подршку, што се могло видети у претходним утакмицама.

Бивши нападач Војводине не прижељкује продужетке и пенале.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести