Матић пред дерби Манчестера: Мурињо зна да заустави Сити

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић, пред дерби Манчестера, упозорио је Сити да менаџер Жозе Мурињо зна како да заустави градског ривала.
matic, epa
Фото: Nemanja Matić, foto: EPA (PETER POWELL)

Јунајтед, након великог преокрета против Јувентуса у Торину (2:1), гостује на Етихаду где "грађани" имају само један пораз у 37 утакмица и то баш од великана са Олд Трафорда у прошлом међусобном мечу 3:2 после два гола заостатка.

"Очекујем јако тежак меч, Сити је снажан тим, игра добро и постиже много голова, али имамо и ми квалитет који можемо да употребимо. Циљ је да зауставимо њихов напад, то је прави пут и наш менаџер зна", рекао је Матић за клупски сајт.

"Грађани" руше све пред собом, само један реми имају из 11 мечева у низу, али Матић верује да ће их Јунајтед зауставити.

"Спремни смо за дерби, све је могуће... Морамо више да верујемо да смо квалитетни, напредујемо и ментално и физички. Имамо три победе из последња четири меча и добили смо самопоуздање. Заслужили смо све то, али потрудићемо се да наставимо у истом ритму", закључио је он.

Дерби Манчестера на програму је у недељу са почетком у 17.30.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести