Мбапе: Одлично сам се осећао у Београду, а Ви?

БЕОГРАД: Најбољи млади фудбалер света Килијан Мбапе, након што је са голом и две асистенције учествовао у победи Пари Сен Жермена над Црвеном звездом (4:1) у Лиги шампиона, поручио је да се одлично осећао у атмосфери 55.000 гледалаца на стадиону "Рајко Митић".
1
Фото: Танјуг/ Зоран Жестић

Мбапе је после утакмице стигао и да се нашали у разговору са француским новинарима, а међу њима је био и извештач Танјуга који је успео да постави питање. 

"Како сам се осећао у оваквој атмосфери? Одлично, а Ви?", насмејао је све присутне 19-годишњи Мбапе и упутио се према клупском аутобусу.

Мбапе, који претходно није стао испред српских новинара, каже да је екипа Пари Сен Жермена направљена да зна како да се носи у врућем амбијенту.

"Пуно сам слушао о овој атмосфери и тачно је да је било веома лепо. Били смо на високом нивоу и остварили смо циљ. Дошли смо у Београд по пролаз и на најбољи начин одговорили".

Мбапе наглашава да је привилегија да у нападу игра са Единсоном Каванијем и Нејмаром да Силвом.

"Имам шансу да играм са најбољим играчима света. Када смо на нивоу као против Црвене звезде онда је добро за све нас. Имамо доказане играче, Кавани је најбољи стрелац у историји клуба, а Нејмар један од најбољих на свету", закључио је он.

Фудбалери Пари Сен Жермена са 11 бодова завршили су на првом месту Ц групе Лиге шампиона, два више од Ливерпула са којим је отишао у осмину финала и Наполија, док је Звезда имала четири бода.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести