Меси: Нема изговора за пораз, све од нас зависи

ДОХА: Капитен фудбалске репрезентације Аргентине Лионел Меси изјавио је данас да је пораз од селекције Саудијске Арабије на старту Светског првенства велики ударац за његов национални тим.
mesi, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Ricardo Mazalan)

Саудијска Арабија је раније данас направила велико изненађење на Мундијалу и у првом мечу групе Ц савладала Аргентину 2:1.

"Знали смо да Саудијска Арабија има добре играче, али нема изговора за овај пораз. Бићемо јединственији неко икад. Ова група играча је јака, а то ће и показати на терену. Дуго се нисмо нашли у оваквој ситуацији, али сада морамо да покажемо да смо спремни да се издигнемо из ове ситуације", рекао је Меси, пренео је Фудбалски савез Аргентине (АФА).

Он је истакао да није очекивао да ће Аргентина на овај начин да почне Мундијал.

"Неке ствари се дешавају са разлогом. Морамо да се припремимо за оно што долази. Морамо да победимо у наредна два меча, јер све зависи од нас", навео је Меси.

Аргентина ће у наредна два меча играти са Мексиком и Пољском.

"Знали смо како игра Саудијска Арабија. Нема друге опције него да подигнемо главе и кренемо даље. Данас је тужан дан, али морамо да наставимо даље", рекао је селектор Аргентине Лионел Скалони.

Аргентина ће у другом колу групе Ц 26. новембра играти са Мексиком.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести