Милан Давидов: Скупштина ФК Војводине у петак

Скупштина ФК Војводина, која лако може да одреди судбину најсатријег српског суперлигаша који се налази пред банкротом, одржаће се у петак, од 19 часова, у Фудбалском центру “Вујадин Бошков”, потврдио је за “Дневник” председник највишег клупског тела и бивши фудбалер Војводине Милан Давидов.  
grb fk vosa
Фото: Dnevnik.rs

„После консултација са члановима Скупштине, одредили смо овај датум. У међувремену стигла је и писана оставка председника Надзорног одбора Драгослава Вуковића, која ће се наћи на дневном реду и о њој ће чланови Скупштине гласати“, рекао је Давидов.

Познато је да се клуб налази у изузетно тешкој ситуацији. Дугови су за клуб као што је Војводина огромни, процењени на око седам и по милиона евра. Судске пресуде којим је клуб све задуженији стижу на наплату, нема финансијера ни спонзора, извршитељи све чешће долазе, плени се имовина... На питање да ли је било разговора са потенцијалним спасиоцима клуба, било из државних институција или приватних фирми, Давидов је рекао:

„Било је неких разговора, али не и конкретних резултата. Очекујем да ће се наредних дана разговори интензивирати, па видећемо какве ће одлуке донети Скупштина.”                     

Д. Кн.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести