Милан Видаков верује да долазе бољи дани за Младост ГАТ

Дани на припремама фудбалера Младости ГАТ у Анталији брзо пролазе, а играчи су посвећени напорном раду који намеће њихов тренер Љубомир Ристовски.
v
Фото: ФК Младост ГАТ

Знају Новосађани да их на пролеће очекује ни мало лака борба за опстанак у елити и због тога су решени да максимално искористе боравак у Турској и 4. фебруар, за када су заказане прве утакмице наставка сезоне, дочекају као „запете пушке”.

- Припреме пролазе у најбољем реду, а услови које у Анталији имамо заиста су фантастични и то додатно доприноси изузетном радном елану читавог нашег тима - истакао је Милан Видаков, нападач Младости ГАТ и младић од којег се на пролеће очекују голови. - Најбитније је то што смо сви здравци и надам се да ће тако да остане до почетка пролећног дела првенства.

У првом сусрету Гатовци су поражени од екипе мађарског Сегедина (0:2), иако се сведоци тог дуела слажу у оцени да нису били лошији ривал.

- Мислим да резултат није био реалан, јер били смо бољи тим и доминирали. Међутим, такав је фудбал и важно је да наставимо с радом у истом ритму. Добро је то што смо се лепо истрчали, али и што се нико није повредио. Имамо до краја припрема још три утакмице, прва је већ данас с пољским Сласком и убеђен сам да ћемо да играмо и изгледамо све боље.

Фото: ФК Младост ГАТ


Марковић већ тренирао

Саша Марковић, играч који је последњи потписао уговор с Младости ГАТ ове зиме, већ је стигао на припреме у Анталију и прикључио се новим саиграчима. У уторак предвече одрадио је први тренинг, баш као што је то био случај и јуче, па се може очекивати да ће бити у конкуренцији и за данашњу утакмицу са Сласком из Вроцлава. Овај сусрет игра се од 15 часова, на терену у Спортском центру „Титаник“.


О новајлијама, а дошло их је ове зиме већ девет, Видаков има јасан став.

- Реч је, пре свега, о одличним момцима, а онда и квалитетним играчима. Брзо су се уклопили у систем рада тренера Ристовског и добро тренирају. У великој мери појачали су конкуренцију за место у тиму, која је сада веома јака на свим позицијама. Новопридошли играчи донели су додатни квалитет, у то нема сумње, и, уз нас који смо остали, мислим да ћемо наставак првенства да дочекамо знатно јачи и у сјајном расположењу. Једном речју, бићемо фокусирани на све оно што нас очекује у борби за опастанак, односно за изазове који нам следе - додао је Милан Видаков.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести