Милетић: Пешић највећа опасност, али затворићемо га

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Г. Милетић, уочи 157. вечитог дербија, изјавио је да највећа опасност прети од нападача Црвене звезде Александра Пешића, али сматра да ће дефанзивна линија црно-белих успети да заустави првог стрелца Суперлиге Србије.
miletic1, fk partizan
Фото: Немања Г. Милетић, фото: ФК Партизан

"Мислим да највећа опасност прети од Александра Пешића, видели сте колико је голова дао. Остали играчи су јако добри, али мислим да ћемо их затворити", изјавио је леви бек Партизана за клупску телевизију.

Како наводи, бранилац дупле круне дочекује прво коло плеј-офа у добром расположењу и да ће црно-бели из мирноће покушати да дођу до доброг резултата.

"Ближи се дерби, велика утакмица, али морамо мирне главе ући у њу. Ако сви будемо одиграли како треба, мислим да ће се меч завршити у нашу корист. Дигли смо се из тешког периода, нанизали шест победа и у добром расположењу дочекујемо утакмицу са Црвеном звездом", рекао је Милетић.

Утакмица првог кола плеј-офа Супелиге између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу на стадиону "Рајко Митић" са почетком од 18.30.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести