Милетић: Желимо Куп и четврту годину за редом

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић рекао је да је победа против Чукаричког у првом колу плеј-офа био добра увертира пред полуфиналну утакмицу Купа Србије са Радничким из Ниша.
Miletic Nemanja/FK Partizan
Фото: Nemanja R. Miletić, FK Partizan/M. Todorovic

"Одрадили смо добар посао са Чукаричким и направи добру увертиру пред најбитнију утакмицу у овој сезони", рекао је Милетић, који је за црно-беле одиграо више од стотину утакмица и тако ушао у "Клуб 100".

Дефанзивац Партизана рекао је да његов тим покушати да се реваншира Радничком за пораз у првенству (1:0).

"Можемо реци да су нам неки дужници. Ми не желимо да дамо Куп никоме, желимо и четврту годину за редом да Куп остане код нас. Даћемо све од себе да будемо бољи, али неће бити нимало лако. Једва чека да меч почне. Биће једна права утакмица, са доста набоја и на трибинама и на терену", рекао је Милетић и додао да двомеч са Нишлијама мора и тактички да се одради. 

"Имамо две утакмице, мора мало да се гледа и тактицки јер није само 90 минута. Паметно ћемо пробати да прођемо у финале".

Он се на кратко осврнуо на игру екипе Ненада Лалатовића.

"Раднички игра добро, али не бих бавио њима. Више волим да гледам у наше двористе. По ко зна који пут кажем, када смо прави и на правом месту, резултат неће изостати", истако је Милетић и закључио да је добар резулатат у првој утакмици победа без примљеног гола.

Први меч полуфинала Купа Србије између Партизана и Радничког игра се у среду од 18 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести