Милојевић: Бајерн је велики, али никог се не плашимо

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да ће његов тим учинити све да изненади велики Бајерн у мечу Лиге шампиона у Београду.
milojevic, tanjug ap
Фото: Tanjug (Tess Derry/PA via AP)

"Долази нам у госте велика екипа, једна од најбољих на свету. Даћемо све од себе да пружимо најбољу игру у спектаклу. Надам се пуном стадиону, да нас навијачи носе 90 минута. Видећемо за колико ће то бити довољно", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Дуел са гигантом из Баварске, други у сезони након пораза 3:0, због повреде пропушта Милан Павков, док је Душан Јованчић неизвестан.

"Да ли смо превише респектовали Бајерн и Тотенхем? Ово није позориште да сами имате представу, ту је и противник. Увек може боље, али још нисмо на нивоу тих великих екипа", рекао је Милојевић, подсетивши да ће адут Звезде бити велика подршка са трибина.

Према његовим речима привилегија је играти против тимова као што су Бајерн и Тотенхем.

"Нојер, Сон, Левандовски, само да их видите. За две године у Лиги шампиона долазили су светски асови, поједини су видели први пут Београд, као и легендарну "Маракану".

Милојевић открива да не жели да се бави калкулацијама и евентуалном победом која би вероватно значила останак у Европи.

"Стварно се не плашим ничега. Преузимам на себе све, па шта буде", закључио је Милојевић, уз констатацију да се Бајерн разликује од одласка хрватског тренера Ника Ковача и сада играју директније.

Утакмица 5. кола Б групе Лиге шампиона Црвена звезда - Бајерн игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 21 сат.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести