Милојевић: Да будемо обазриви против Земуна

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да његова екипа мора да буде обазрива против Земуна јер је у питању добар тим чији игра није бодовно испраћена.
Milojevic Vladan/Zoran Zestic/Tanjug
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Долази нам екипа Земуна, екипа која од почетка овог дела првенства није бодовно испраћена игром коју има. Треба обратити пажњу, бити јако обазрив. Екипа је добра, а њихова снага је и тренер Дејан Ђурђевић", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Утакмица против Земуна могла би да буде историјска, 52. узастопна без пораза, чиме би био оборен рекорд.

"Нисам неко ко о томе прича унапред. О томе ћемо причати, ако се то деси", навео је тренер црвено-белих.

Он се осврнуо и на здравствено стање првог голмана Милана Борјана, као и на наступ његове замене Зорана Поповића, који је у Лучанима одбранио пенал.

"Сматрам да имамо два подједнако добра голмана, који се сврставају у најбоље код нас. Видећемо сутра, Борјан је много боље. Имамо здраву атмосферу и драго ми је због Поповића и свих играча. Као тренер сам срећан што имам два голмана", објаснио је Милојевић.

Милојевић је говорио и о екипи Радничког из Ниша, која је конкурент за титулу

"То је феноменална екипа. Показали су конитинуитет, видели сте последњу утакмицу. Имају добру екипу, избалансирану, добро вођену. Види се да имају пуно страсти, да живе за Раднички. То је добро за српски фудбал, за град Ниш", навео је Милојевић и додао да ни Партизан не треба отписивати.

"Партизан је и даље у трци, деле се бодови. Ту је и Чукарички. Улазимо у завршну фазу, има доста утакмица у плеј-офу. Биће јако интересантна завршница првенства", закључио је Милојевић.

Утакмица 26. кола Суперлиге између Црвене звезде и Земуна игра се на стадиону "Рајко Митић" од 18 сати, а Милојевић се прикључио позиву клуба и позвао све навијаче да дођу у што већем броју како би прославили 74. рођендан.

Сав приход од улазница (цена за сваку трибину 100 динара) ићи ће у хуманитарне сврхе.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести