Милојевић: Имамо негативан скор са Напретком

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да верује да је дошло време да његова екипа ове сезоне из трећег пута савлада Напредак и математички обезбеди титулу првака Србије.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

"Играмо против екипе која је добро одиграла комплетно такмичење до сада и једине са којом ми имамо негативан скор. У Крушевцу смо изгубили, а на Маракани смо освојили по бод и пробаћемо да то сутра исправимо. Припремамо се као и за све утакмице до сада, амбијент у Крушевцу је увек јако леп, Напредак има добар тим, искусан и добро вођен од тренера Косановића", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Због суспензије црвено-бели неће моћи да рачунају на Милана Родића, док су остали играчи спремни.

Милојевић се осврнуо на речи искусног тренера Напретка Милорада Косановића да је "нормално да Звезда прослави титулу у Београду".

"Његове изјаве су увек игра речи. Прошли пут је акценат бацио на поштено суђење, овог пута на то славље титуле у Београду. У сваком случају респектујем Косановића и не бих даље коментарисао. Нама математички недостаје још једна победа, али екипа као што је Црвена звезда у свакој утакмици мора да иде на победу, да игра добро, па чак и у пријатељском сусрету. Даћемо све од себе и видећемо како ће се завршити утакмица".

Милојевић је поновио да не воли да се у први план истиче ситуација око његовог уговора и да ће на крају сезоне да разговара са челницима клуба.

Утакмица 4. кола плеј-офа Суперлиге између Напретка и Црвене звезде игра се сутра од 16 сати у Крушевцу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести