Милојевић: Пораз није пријатан, можемо да научимо

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић признао је да боли висок пораз од Тотенхема (4:0) у утакмици Лиге шампиона, али и да може много да се научи из меча у Београду.
milojevich_pobeda04
Фото: Танјуг (Видео)

"Заслужена победа Тотенхема. Пробали смо да одиграмо другачије него у Лондону, да смањимо простор, добро смо парирали и покушали да дођемо до поготка. Имало смо изванредну шансу код 0:0, кажњени смо, а потом још једну код 0:1... Више ме брину принудне измене са Гобељићем и Гарсијом, изашао је и Павков. Пораз није пријатан", рекао је синоћ Милојевић на конференцији за медије после утакмице.

Он је додао да је Тотенхем, уз Бајерн, ниво изнад Црвене звезде.

"Можемо много да научимо. Тежимо ка том нивоу, да будемо близу. Не задовољавамо се самим пласманом међу 32 најбоља тима. Бојим се да новац има велику улогу и да ће јаз бити све већи. Видели сте и да је Галатасарај примио шест голова од Реала", рекао је Милојевић, уз осврт на амбијент пред више од 42.000 навијача.

"Показали смо да смо достојанствен клуб и са таквим навијачима. Послали смо лепу слику што се тиче атмосфере, иако су се гости прибојавали".

Милојевић се није сагласио са констатацијом новинара да поједини играчи нису преузели одговорност.

"То су тешке речи. Његош Петровић је један од најталентованијих играча код нас, кад ће да игра ако не вечерас? Ако је то цена, ја ћу да је платим. Он је бисер српског фудбала и требало би да га гајимо, а не да га бацимо. Ту смо где смо, такав смо народ. Волимо да немамо банке, а да возимо ферарије", закључио је Милојевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести