Милојевић: Спартак има идентитет, али наш циљ је познат 

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је данас да очекује сјајан меч против Спартака на реновираном терену у Суботици, али и поновио да је за његов тим првенство приоритет и да се циљ зна.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Vladan Milojević, foto: FK Crvena zvezda

"Очекује нас дуел на новом терену, против изврсне екипе која има јасан идентитет. Неће бити лако, Спартак је бележио сјајне резултате у Европи почетком сезоне, а из личног примера свесни смо колико је захтевно борити се на три фронта. Повреде су их омеле у великој мери, али је јасно да поседују квалитет. Тренер Роган имплементирао је свој стил игре, па Суботицу краси агресиван, офанзиван фудбал", рекао је МИлојевић на конференцији за медије.

Како је навео свакодневно разговара са играчима како би се исправиле неке лоше ствари и држао континуитет добрих игара.

"Све мисли усмерене ка Суботици. Зато сам много пута поновио првенство је приоритет и у потпуности смо фокусирани на наредни изазов. Преостаје да видимо после тренинга који играчи су нам на располагању, односно каква је здравствена ситуација. Стојковић је почео да тренира, а Боаћи и Чаушић већ су добили минутажу. Чак и да су сви спремни постоји ограницење по броју странаца због којег би двојица била ван конкуренције. У сваком случају, ко год да изађе на терен сигуран сам да ће пружити максимум", истакао је Милојевић.

Утакмица 19. кола Суперлиге Србије између Спартака и Црвене звезде игра се у среду од 16 сати у Суботици.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести